duminică, 1 noiembrie 2009

Despre Prietenie


Am adunat cateva vorbe de duh, citate despre unul dintre cele mai pretioase lucruri gratis de pe lumea aceasta: prietenia.
Intelege ca prietenii vin si pleaca, dar nu trebuie sa ii pastrezi decat pe putini dintre ei, pe cei cu adevarat pretiosi. Pe masura ce imbatranesti, ai nevoie tot mai mult de oameni care te cunosteau inca din tinerete. Daca socotesti prieten pe cineva in care nu ai aceeasi incredere ca si in tine insuti, faci o mare greseala si nu cunosti valoarea adevaratei prietenii.
Vei intalni oameni care te vor uita. Vei uita oameni pe care i-ai intalnit. Dar uneori intalnesti oameni pe care nu ii poti uita. Aceia sunt prietenii tai.Prietenie inseamna sa fii alaturi de prieteni nu cand au dreptate, ci atunci cand gresesc. Un prieten este o persoana care stie totul despre tine si inca te place.
Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.Un prieten este o persoana cu care pot fi sincer. In fata lui pot gandi cu voce tare.

Un comentariu:

  1. Ma salvat articolul tau!...fix de ce scria acolo aveam nevoie!...ai unn blog frumos si salvator!


    Ana

    RăspundețiȘtergere

Spune si tu ce crezi despre articol!